Agile

Wij helpen om Agile wél effectief te laten zijn. Het resultaat is duurzame wendbaarheid. Juist dat bepaalt het succes van de organisatie. De Agile (test) coaches van Valori helpen om medewerkers, teams en processen te verbeteren. Onze Scrummasters en Agile testers begeleiden de teams van binnenuit. Dit levert betere Scrum teams op en een betere flow in de organisatie.

Football 1440 620

Een brede kijk op het leveren van waarde en kwaliteit

Organisaties worden gedwongen continu te veranderen om zich blijvend te onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten. Dit heeft grote consequenties voor hun IT-systemen. Een soepel lopend development proces, waarbij teams zich kunnen richten op het leveren van IT-oplossingen met waarde, is de basis voor een wendbare organisatie.

Agile, DevOps, CI/CD en Scaling zijn methoden die organisaties helpen om nieuwe ideeën snel te realiseren, om in te kunnen spelen op veranderingen in de markt, procesverbeteringen door te voeren of om problemen te verhelpen.

Daarnaast zorgt een goed ingericht development proces voor een continue stroom van waardevolle oplossingen. Valori biedt verschillende oplossingen om bij te dragen aan een soepel en effectief ontwikkelproces. Met onze testoplossingen creëren we feedback momenten en inzicht in kwaliteit en voortgang. We geloven hierbij in het principe van de zwakste schakel en kijken om te bepalen waar de meeste impact is te maken.

Onze Agile coaches helpen organisaties bij het omarmen en inrichten van een Agile ontwikkelproces. Hierbij coachen we de teams, begeleiden de Scrum-master, Product Owner of IT-manager bij het optimaliseren van de waarde stroom. Onze Scrummasters en Agile testers begeleiden de teams van binnenuit.