Architectuur

Hoe zijn je applicaties opgebouwd, hoe werken ze samen, wat leg je waarin vast? Met goede architectuur kan je wijzigingen voor je systemen goed aan en zorg je voor duurzame kwaliteit van je IT landschap.

Imker

Kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met Architectuur

Architectuur gaat over design, principes, richtlijnen, technologie keuzes. Hoe zitten je applicaties in elkaar, wat leg je waarin vast, hoe werkt het samen. Het is erop gericht om toekomstige business wensen goed aan te kunnen.

Je wilt niet dat elke developer, of elk team, iedere keer naar eigen inzicht de oplossingen gaat verzinnen. Dat geeft vast veel mooie oplossingen, maar ook een hoop lelijke. Of de constatering: voor deze wens moeten veel van onze systemen volledig op de schop. Dat is niet wat je wendbaar noemt.

Een architectuur gaat bijvoorbeeld over: cloud technologie biedt voordelen. Hoe pas je dit in, hoe ga je hier gebruik van maken? Of een mobile-first strategie, wat vraagt dat van je applicaties?

De juiste vakspecialisten met de juiste vaardigheden vergroten de kans op een succesvol project

Een complex IT-project tot een succes te maken is niet makkelijk. Een professionele en betrokken opdrachtgever, het juiste team van specialisten, het doel voor ogen en een passende aanpak vergroten de kans op succes. Onze architecten hebben altijd het doel voor ogen en zetten al onze professionaliteit en vaardigheden in om je project te laten slagen.

Behoefte aan goede IT Architectuur? Of deze laten doorlichten?

Neem contact op
Remco hoetmer rond
Remco Hoetmer, ontwikkelaar en IT-architect binnen Java en software architectuur

Software oplossingen voor een groene bank

"Voor mijn huidige opdracht gaan we het handmatige proces volledig automatiseren. Je hebt daarbij niet alleen te maken met systemen en cyber security-eisen; er moet een boel gebouwd worden".

Bekijk referentie