Ben jij onze 'Digital Dinner' date?

Ben jij net klaar met je studie en op zoek naar een IT traineeship? Maak dan eens kennis met Valori. Meld je aan voor ons 'Digital Dinner' en kom alles te weten over het traineeship en werken bij Valori.

4 foto Digital dinner date

Uitnodiging Valori's Digital Dinner

Op 16 december a.s. organiseren we voor net afgestudeerde hbo/wo'ers een 'Digital Dinner'. Ben jij op zoek naar een Traineeship in IT dan nodigen we je graag uit als onze online dinner date. Tijdens het diner kom je alles te weten over ons vak (QA en testen), het traineeship en ga je speeddaten met consultants aan wie je alles kunt vragen over werken bij Valori. Uiteraard is het ook de bedoeling dat we een hapje eten. Wat je eet, mag je zelf bepalen. Je ontvangt namelijk van ons een voucher om online iets lekkers te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Aanvang en menu

Datum: donderdag 16 december a.s.

Waar: online via Microsoft Teams

Tijdstip: van 17:30 uur tot 19:00 uur, met uitloop naar max. 19:30 uur


Wat staat er op het menu?

  • 17:30 uur: Ontvangst – Welkomstwoord en uitleg over Valori
  • 17:45 uur: Voorgerecht - Wat is testen?
  • 18:05 uur: Tussengerecht - Hoe ziet het traineeship eruit?
  • 18:25 uur: Hoofdgerecht - Ervaringsverhaal van een Young Professional
  • 18:40 uur: Dessert - Speeddaten met Valorianen

Zin in een date?

Lijkt het je leuk om onze date te zijn deze avond en om kennis te maken? Meld je dan aan via onderstaand formulier. We reserveren graag een plekje voor je 'aan tafel'. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin meer informatie over onze Digital Dinner date.

We zien je 16 december graag aanschuiven aan onze virtuele tafel! Mocht je op voorhand vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Ik eet graag een hapje mee!