Valori Academy sluit partnership met Fast Lane

Persbericht

Utrecht, 30 juli 2019

Valori Academy en Fast Lane bundelen hun kennis en kracht op het gebied van trainingen en sluiten een partnership. Valori Academy, verantwoordelijk voor kennisdeling binnen Valori, biedt trainingen aan op het gebied van software testen en quality assurance, zowel methodisch als technisch. Daarnaast biedt zij leergangen aan om teams langdurig te begeleiden in kennisontwikkeling en -borging. Door de specialisaties in diverse technology stacks groeit de vraag naar ontwikkeling van technische kennis. Ook de klantvraag naar testers gespecialiseerd in platformen zoals Pega, Salesforce, OutSystems of Mendix neemt toe.

Fast Lane is een wereldwijde IT-opleider, gespecialiseerd in geautoriseerde trainingen over de cloud stack voor IT-professionals en -gebruikers. Wij werken nauw samen met vendoren als Salesforce, AWS, Google, Microsoft, Cisco, NetApp en VMware. In aanvulling op de officiƫle trainingscurricula van de vendoren ontwikkelt Fast Lane technische en sales-trainingen. Fast Lane biedt de trainingen in verschillende leervormen aan zodat de manier van leren optimaal aansluit op de wensen en doelstellingen van zowel de deelnemer als de organisatie. Zo maken blended learning-trajecten, klassikale trainingen, online trainingen en e-learningtrainingen onderdeel uit van het aanbod.

Door de kracht en kennis van Fast Lane en Valori Academy te combineren, sluit het trainingsaanbod beter aan bij de toenemende vraag vanuit de markt naar trainingen op het gebied van testen en quality assurance, platformkennis en de combinatie daarvan. Wil je meer informatie over het trainingsaanbod weten welke ontwikkeltrajecten wij jouw team(s) kunnen bieden? Neem contact op via academy@valori.nl.

Valori is long time business partner testing & QA van Pega. Fast Lane is recent uitgeroepen tot AWS EMEA Training Partner of the Year 2019 en Google Cloud EMEA Most Innovative Training Partner 2019.

Foto van links naar rechts: Claudia Plasier, Valori Academy en Kees Boot, Fast Lane