<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=555857&amp;fmt=gif">

ING Bank

Ricardo Silva: “Technically very proficient with Parasoft SOA Test and Virtualize, comfortable using any other technology required for testing (examples: JMeter, OpenSSL, Jython, Java, Jenkins, Tibco Business Works). It's also worth mentioning the ability to automate, very important skills in a CI/CD environment."

ABN AMRO

"Door goede afstemming, tool selecties en kostenbatenanalyses is er maximaal ingezet op de API-laag. Om deze laag goed te testen, is er gebruik gemaakt van Parasoft SOATest. Met behulp van de specialistische kennis van Valori is er ..

lees meer

DATPROF connector

Using test automation is essential to make your organization future proof. The next big challenge in getting your organization future proof is your test data. With the test data converter you are now able to derive smaller test sets data of production (masked if needed) for you test case inside Tosca!

Read more

 

Test omgevingen

Goede kwalitatieve test resultaten, die iets zeggen over het product dat je aan het testen bent, komen niet vanzelf. Er is een belangrijke randvoorwaarde, een goede test omgeving. Valori onderkent dit. Gezien het belang heeft Valori een team van specialisten samengesteld om organisaties te helpen bij de evaluatie, implementatie en beheer op de gebieden van Continuous Delivery, Test Data Management en Service Virtualisatie.

Benefits van een goede omgeving

Een goede test omgeving stelt je team in staat efficiënt en kwalitatief software te ontwikkelen. Het is een echte enabler om stabiele software op te leveren waarbij de eisen en de wensen van de gebruikers snel geïmplementeerd kunnen worden.

De uitdagingen

Test omgevingen dienen een ander doel dan productie. Dat betekent dat er vaak veel verschillende versies naar een test omgeving worden gebracht met daarin allemaal nieuwe code. Ook kan het zo zijn dat er diverse teams tegelijk werken aan de software en dat een story die opgeleverd wordt niet in de release zitten die wel naar productie gaat.

Hoe Valori kan helpen

Een goede omgeving bestaat niet uit 1 onderdeel. Een goede omgeving bestaat uit een set aan onderdelen die gezamenlijk een goede testomgeving vormen. Wij hebben de specialisten die de implementatie, organisatie en het beheer kunnen inregelen, aansturen en uitvoeren op het gebied van Test Data Management (aansluitend op de GDPR), Service Virtualisatie (te managen variant van stubs, ook op corporate niveau) en Continuous Delivery (en of andere varianten)

Joost Jongman

Joostjongman

Want to know more about Datprof, Parasoft and our services, contact me!

+31 6 45 07 27 84


joostjongman@valori.nl

 

Parasoft_Logo_2017

datprofLogo