Parasoft

Valori maakt gebruik van de software van Parasoft om continuous testing oplossingen te realiseren.

Testing 1440x620px

Parasoft SOATest en API testen

In de wereld van Internet of Things (IOT) zijn Service Oriented Architectures en microservices API steeds belangrijker om wendbaarheid te bereiken om aan de zakelijke vereisten te voldoen. Parasoft SOATest is een oplossing van onze partner Parasoft die speciaal is ontworpen voor API-testen. Ongeacht het protocol en de datastructuren kan elke API geautomatiseerd worden getest.

Ricardo Silva, ING Bank: "Technically very proficient with Parasoft SOA Test and Virtualize, comfortable using any other technology required for testing (examples: JMeter, OpenSSL, Jython, Java, Jenkins, Tibco Business Works). It's also worth mentioning the ability to automate, very important skills in a CI/CD environment."

Wil jij de mogelijkheid om 24/7 jouw ketens te kunnen testen zonder afhankelijk te zijn van externe partijen? Dan is de Valori Stubstore de oplossing!

Valori-StubStore-Flyer.pdf

Test omgevingen

Goede kwalitatieve test resultaten, die iets zeggen over het product dat je aan het testen bent, komen niet vanzelf. Er is een belangrijke randvoorwaarde, een goede test omgeving. Valori onderkent dit. Gezien het belang heeft Valori een team van specialisten samengesteld om organisaties te helpen bij de evaluatie, implementatie en beheer op de gebieden van Continuous Delivery, Test Data Management en Service Virtualisatie.

Benefits van een goede omgeving

Een goede test omgeving stelt je team in staat efficiënt en kwalitatief software te ontwikkelen. Het is een echte enabler om stabiele software op te leveren waarbij de eisen en de wensen van de gebruikers snel geïmplementeerd kunnen worden.

De uitdagingen

Test omgevingen dienen een ander doel dan productie. Dat betekent dat er vaak veel verschillende versies naar een test omgeving worden gebracht met daarin allemaal nieuwe code. Ook kan het zo zijn dat er diverse teams tegelijk werken aan de software en dat een story die opgeleverd wordt niet in de release zitten die wel naar productie gaat.

Hoe Valori kan helpen

Een goede omgeving bestaat niet uit 1 onderdeel. Een goede omgeving bestaat uit een set aan onderdelen die gezamenlijk een goede testomgeving vormen. Wij hebben de specialisten die de implementatie, organisatie en het beheer kunnen inregelen, aansturen en uitvoeren op het gebied van Test Data Management (aansluitend op de GDPR), Service Virtualisatie (te managen variant van stubs, ook op corporate niveau) en Continuous Delivery (en of andere varianten)

Meer weten over hoe Valori jou kan helpen met je test omgeving?

https://innovation.valori.nl/neem-contact-op