Utilities

Innoveren doe je met kennis van de markt

Gegevens beheren, interfacing, koppelingen maken, systemen laten samenwerken, duizenden woningen linken aan de juiste data...De energiebranche bestaat uit zeer complexe ketens. Hoe ontwikkelt, gebruikt, innoveert en test jouw organisatie deze complexe ketens? Hoe breng je het overzicht en gebruiksgemak waarmee je klanten bereikt en behoudt? Kent jouw afdeling de uitdagingen van de markt? Kortom: Heb jij alle kennis, competenties en mankracht in huis om jouw processen succesvol te starten, te draaien én te innoveren?

Energy-Utilities-1

Heads-up en Hands-on

Wij kennen het scenario voor elk probleem

Werkbare, innovatieve software, volledig aangepast aan de gebruiker en dus gemakkelijk te adopteren. Dat is waar je naar zoekt. Om dit te realiseren vullen wij jouw team graag aan met onze specialisten met de juiste focus. Zij weten wat er speelt en kennen de processen, applicaties, functionaliteiten en implementaties. Wij zijn er om jouw collega te selecteren met de genen die passen bij de altijd veranderende energiebranche. Zo voegen wij niet alleen kennis en competenties toe aan jouw teams, maar zijn wij ook jouw mankracht in tijden van nood.

Met een collega van Valori vul jij jouw team aan met kennis van ieder mogelijk scenario, voor ieder mogelijk probleem. Bij ons vind je een specialist voor:

  • Test-uitvoer
  • Test-versnellers
  • Test-consultancy
  • AGILE-coaching
  • Business analyse
dinsdag 14 juli 2020

Sectorrelease 2020

Valori neemt je mee in een analyse op de aankomende sectorrelease met een risicoanalyse, impactbepaling en de nodige aanwijzigingen.

Lees verder

EDSN faciliteert de gehele utilitiesmarkt en beheert daarvoor het C-AR. Valori ontwikkelde speciaal daarvoor de Valori Stubstore.

Stubstore : virtualiseer het C-AR

Ontwikkel snel en doelgericht

In dit digitale tijdperk zijn de trends niet altijd te voorspellen, maar met onze marktfocus kunnen wij hier wel heel concreet op inspelen. Wij werken continu aan de meest efficiënte test- en automatiseeroplossingen, passend bij jouw IT-omgeving. Natuurlijk staan onze testversnellers voor je klaar om essentiële supersnelle releases te realiseren.

Jouw doelstelling onze prioriteit

Als partner van onze klanten staan wij erop dat je de hulp krijgt die je nodig heeft. Daarom zijn wij er niet alleen met kennis en competenties, maar vullen wij je ook graag aan als collegiale sparringpartner.

Benieuwd wat onze marktfocus voor jouw team kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

https://innovation.valori.nl/neem-contact-op