Werken met Selenium IDE

De training 'Werken met Selenium IDE' heeft een omvang van 2 dagdelen (een dagdeel bestaat uit vier uren), welke gezamenlijk op 1 dag gegeven worden en geeft de deelnemers handvatten voor het werken met Selenium IDE.

Programma

Dagdeel 1: Introductie, demonstatie en uitleg functies met oefeningen.

De deelnemers beginnen met een algemene inleiding in Selenium, waarna de functies achter de knoppen worden uitgelegd. Dit middels een interactieve demo en handouts. Daarna doen de cursisten ervaring op met Selenium IDE en leren ze onder andere de uitgelegde functionaliteit toe te passen. Bij beide onderdelen wordt afwisselend theorie en praktijk gegeven zodat de cursisten goed voorbereid zelf aan de slag kunnen en zelf een goed gevoel krijgen over wat Selenium IDE voor hen kan betekenen.

Dagdeel 2: Diepgaande oefeningen (onder begeleiding) en verdieping Seleniumkennis.

Waar de deelnemers in dagdeel 1 al een indruk hebben kunnen krijgen van een veelvoud aan functies, worden in dagdeel 2 de vaardigheden verder uitgediept en komen geavanceerde functionaliteiten aan bod. Na afsluiting van dagdeel 2 hebben de gebruikers een goed beeld van hetgeen Selenium IDE te bieden heeft. Met de opgedane kennis en vaardigheden kunnen de cursisten meer geavanceerde testscripts maken en de werking ook inhoudelijk toelichten.

Indien gewenst (en haalbaar) kunnen we het cursusmateriaal afstemmen op uw werkomgeving.

Trainingsmateriaal

Laptops / desktops,

Handouts, te gebruiken tijdens de cursus en tijdens werken met Selenium

Locatie, data en informatie

Locatie en datum in overleg.