Ons nieuwe boek: Geautomatiseerd Software Testen

Vraag nu gratis de complete digitale versie van ons nieuwste boek van Egbert Bouman over Geautomatiseerd Testen aan

Header afbeelding 1440x620

Geautomatiseerd testen is een keiharde noodzaak in een wereld die totaal afhankelijk is van goed functionerende, goed geteste software. De potentie voor versnelling, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering is enorm. Geen enkele zichzelf respecterende IT-professional en IT-manager kan dit onderwerp laten liggen.

Maar onderschat het niet. Met geautomatiseerd testen krijg je 'een softwareproject erbij': een complex geheel van scripts, data, parameters en tools. Dit alles is alleen onderhoudbaar met een goede architectuur, goed beheer en gemotiveerde professionals. Dat vraagt om inzicht in en regie over alle people-process-toolsaspecten van geautomatiseerd testen.

Egbert Bouman, auteur van SmarTest, slim testen van informatiesystemen, deelt in dit boek zijn en Valori's dertig jaar ervaring met toonselecties en het organiseren en aansturen van geautomatiseerd testen. In gewone mensentaal, zonder overbodig jargon. Dat maakt dit compacte boek onmisbaar voor elke IT-professional en IT-manager, zeker als die ook op de lange termijn plezier wil hebben van zijn of haar investeringen in geautomatiseerd testen.

Download de tools uit het boek

Ik ontvang graag het boek