QA Advisory

Haal het maximale uit jouw software

Kwalitatief goede software is essentieel om snel te innoveren en maximale waarde te leveren aan je klanten. Dat realiseer je met software die niet alleen werkt, maar die tevens betrouwbaar, duurzaam en veilig is. En die óók nog eens met het succes van jouw organisatie meegroeit.

Valori Advisory helpt met het bouwen van de juiste software door het inrichten, automatiseren en optimaliseren van jouw Quality Assurance.

201012 foto in kantoor 1

Zo werken we

Met meer dan 30 jaar praktische ervaring helpen onze QA-Adviseurs met het realiseren van hoogwaardige software. Samen bepalen we welke kwaliteit nodig is en hoe je grip krijgt op de kwaliteit.

Dit doen we met eigen methodes, modellen en tools en altijd onafhankelijk van leveranciers. We hebben diepgaand kennis van testtechnieken en tools voor testautomatisering. Traditionele softwareontwikkeling of low-code? We zijn van alle markten thuis. Met kortlopende scans, diepgaande assessments of begeleiding van een volledige kwaliteitstransformatie laten ze zien waar ruimte is voor verbetering. En hoe je die verbetering vervolgens realiseert.

Zo verhogen we de kwaliteit van jouw IT. We noemen dat Building IT Quality.

De nieuwe kijk op kwaliteit

Snel kunnen innoveren vraagt om een nieuwe manier van testen van software:

  • Gericht op het softwareproduct en de code
  • Kwaliteit inbouwen vanaf het begin
  • Functionele correctheid én technische kwaliteit
  • Gebaseerd op direct inzicht met moderne tooling
  • Kwaliteit als gezamenlijke verantwoordelijkheid

Voorkom verrassingen bij investering in software. Download hier een praktische checklist.

Naar de download

Onze diensten

QA Strategie - modern en geautomatiseerd testen van softwarekwaliteit

Je wil maximale waarde uit jouw software halen door zo snel en goed mogelijk te testen. Op basis van de kenmerken van jouw organisatie maken we een blauwdruk voor de QA-organisatie, de processen en testautomatisering. Met moderne technieken en principes en natuurlijk ondersteund met een heldere business case en een concreet plan.

Quality Assessment - inzicht in risico's en concrete aanbevelingen

Je wil de risico’s in jouw software onder controle krijgen. We onderzoeken de software en de volwassenheid van je testprocessen. De focus kan liggen op het totale QA proces, maar ook op specifieke aandachtsgebieden als architectuur, codekwaliteit, performance en security. We geven realistische aanbevelingen en helder inzicht in kosten en baten. Dat doen we op basis van de ISO25010 standaard voor softwarekwaliteit en het Omnext Fit Test platform.

Software Due Diligence - weet welke software je koopt

Je doet een investering in een softwarebedrijf of software. Dan wil je zeker zijn dat de software geen onaanvaardbare risico’s bevat. De software moet voldoen aan nationale en internationale standaarden. In een aantal stappen geven we het juiste inzicht om goed onderbouwde beslissingen te nemen.

QA Transformatie - betere software, met begeleiding door Valori

We helpen je bij het invoeren van een vernieuwde QA en softwarekwaliteitsverbeteringen. Je krijgt van ons helder en feitelijk inzicht in de voortgang en we borgen de resultaten. Op basis van herhaalbare metingen van software en de volwassenheid van uw organisatie.

Onafhankelijke software verificatie - een onafhankelijke en objectieve toetsing

Jouw software moet voldoen aan de specificaties en tal van standaarden. Samen met jou stellen wij een helder en concreet programma van eisen op. Vervolgens toetsen wij het product van jouw leverancier en stellen we een helder en concreet rapport op.

Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen inzicht te krijgen in de kwaliteit van jouw processen of applicaties?

Contact