Mobiel App testen

In een wereld waarin mobile first heel belangrijk is, helpen de Valori Mobile app specialisten met het opzetten en onderhouden van een framework om jouw applicatie (geautomatiseerd) te testen, op ieder moment in het ontwikkelproces.

Shutterstock 393607117 mobile header 2

Valori sluit partnership met Sauce Labs. Lees het persbericht.

lees meer

Geautomatiseerd testen van apps

Mobiele applicaties ondersteunen steeds meer de diensten van bedrijven. In bijna de helft van de gevallen wordt informatie opgezocht via een mobile device (mobiel of tablet). Onze specialisten helpen met het opzetten en onderhouden van een framework om jouw applicatie (geautomatiseerd) te testen, op ieder moment in het ontwikkelproces. Hiermee worden ultrakorte feedback gecreëerd die jouw ontwikkelaars in staat stellen sneller inzicht te krijgen in hun code.

Door apps geautomatiseerd te testen heb je snel inzicht of de app nog voldoet aan de snel veranderende business requirements. Hierdoor heb je tijd over om nieuwe features toe te voegen. Of het nu gaat om een responsive website of een native of hybride app.

Bijna 80% van de ondernemingen heeft een (zakelijke) app of overweegt om deze binnen twee jaar te (laten) ontwikkelen. Zowel business to business apps als apps voor de consumentenmarkt schieten als paddenstoelen uit de grond. Omdat apps, net als websites, een basisfunctionaliteit hebben die altijd moet werken, denk aan inloggen,
gegevens ophalen en aankopen kunnen doen, is het van belang dat deze functionaliteiten goed en vaak getest worden. Door (bijvoorbeeld) de regressietest geautomatiseerd te doen heeft men snel inzicht waar en wanneer een stuk van de app of de gehele app niet werkt. Zo spoor je problemen eerder op en zal je kostbare gebruikers minder snel verliezen.

Partnership met Sauce Labs

Om onze dienstverlening én productontwikkeling op het gebied van Test Automation, Continuous Integration (CI) and Continuous Delivery (CD) actueel en vernieuwend te houden waren we op zoek naar een partner
met dezelfde mindset en ambities. Deze partner hebben we gevonden in Sauce Labs.