SALUTE

The next evolution in test automation

Met SALUTE hebben we al onze kennis van en ervaring met het opstarten van testautomatiseringsprojecten gebundeld in een kant-en-klare oplossing. We brengen daarmee kwaliteit en efficiëntie samen.

Untitled design 2

Valori biedt met SALUTE een set van test automation pipelines die naadloos aansluiten op bestaande ontwikkelstraten. Je brengt de inrichting van testautomatisering terug van meerdere weken naar een paar dagen. Én je krijgt een oplossing waar ieder ontwikkelteam mee uit de voeten kan.

Uitdaging

In de praktijk zie je dat veel organisaties worstelen met het inrichten van testautomatisering. Dit kost vaak veel tijd en energie. Terwijl iedereen verwacht dat het testproces juist sneller gaat door testautomatisering. Ook is de kwaliteit van het framework dat wordt gebouwd niet gegarandeerd en op langere termijn het gebruik ervan ook niet. SALUTE is hier het antwoord op.

Binnen een paar dagen up ...

Het inrichten van testautomatisering en het bouwen van frameworks duurt vaak weken. Met SALUTE ben je binnen een paar dagen klaar. We leveren een kant-en-klare testautomatiseringsoplossing. SALUTE is een set van generieke test automation frameworks, libraries en geïntegreerde CI/CD functionaliteit. Het is volledig geconfigureerd en werkt meteen.

... and running

Na de eerste configuratie voegt je ontwikkelteam de eerste geautomatiseerde testcases toe aan het framework. In een paar uur voer je de testcases uit. Maak je al gebruik van een CI/CD pijplijn? Dan kun je met de geïntegreerde CI/CD-functionaliteit met SALUTE geplande tests uitvoeren in de bestaande pijplijn.
Kenmerken

Met SALUTE kun je webapplicaties en native apps (iOS en Android) testen.

Automation Pipelines - SALUTE biedt frameworks in de meest voorkomende talen, maakt gebruik van de meest gebruikte libraries en maakt voor CI/CD functionaliteit gebruik van de tooling die jij gebruikt.

Plugins - SALUTE heeft plugins waarmee je bijvoorbeeld e-mail functionaliteit of frontend backend integratie kunt testen.

Documentatie - SALUTE heeft duidelijk step-by-step documentatie voor het inrichten van modules, connectie en tests.