Testen in de Financiële sector

Testen doe je met kennis van de markt

In de financiële sector volgen nieuwe, geavanceerde technologieën elkaar in hoog tempo op. Onze testconsultants weten precies wat er speelt en volgen de ontwikkelingen op de voet. Met de testexpertise van Valori helpen wij financiële dienstverleners al jaren met de kwaliteit van hun systemen.

Finance

Voor ieder vraagstuk de juiste oplossing

De noodzaak voor innovatie neemt toe. Tegelijkertijd scherpt de overheid wet- en regelgeving aan om inzichtelijk te maken dat activiteiten aantoonbaar onder controle zijn. Onder andere om een herhaling van de financiële crisis te voorkomen. Klanten van financiële instellingen worden steeds kritischer over de dienstverlening en service. Ze verwachten bijvoorbeeld steeds meer en nieuwe digitale betaalmogelijkheden en continue bereikbaarheid.

Deze ontwikkelingen dwingen bestuurders binnen deze sector om hun traditionele verdienmodellen scherp tegen het licht te houden en mogelijk te herzien. Digitale transformatie staat hierbij centraal. Uit onderzoek blijkt dat het voldoen aan wet- en regelgeving, systeemintegratie, datamanagement, digitalisering, Devops, Contiuous delivery topprioriteiten zijn. Al deze thema’s sluiten naadloos aan bij onze ervaring en dienstverlening binnen deze sector.

Valori heeft een bewezen track record in het ondersteunen bij deze vraagstukken en biedt voor ieder vraagstuk de juiste oplossing.