Testen in de Energiemarkt

Testen doe je met kennis van de markt

De energiemarkt is dynamisch en bestaat uit zeer complexe ketens. Onze testconsultants hebben zich hierin gespecialiseerd. Als geen ander kennen én begrijpen ze de marktprocessen. Bovendien hebben ze diepgaande kennis van de software die deze processen ondersteunt zoals SAP IS-U, UMAX of MECOMS.

Utilities

Onze kennis delen wij graag. Dit doen we op conferenties, in onze serie whitepapers over de Sectorrelease 2020 of met onze StubStore, waarmee marktpartijen kunnen testen zonder het C-AR (Centraal Aansluitingenregister).

Wij werken voor alle partijen op de energiemarkt. Voor netbeheerders en leveranciers, maar ook voor start-ups in de energietransitie. Keer op keer laten onze testprofessionals zien dat zij beschikken over de juiste kennis en competenties. Zo verhogen we de kwaliteit van jouw IT. Building IT Quality noemen we dat.

Sectorrelease 2020

We delen graag onze kennis over Testen en Business Analyse binnen de energiemarkt. In een serie inhoudelijke whitepapers nemen wij je daarom mee in een analyse op de aankomende Sectorrelease.
Bekijk alle whitepapers

Valori Stubstore: Virtualiseer het C-AR en test jouw digitale connecties met EDSN soepel en snel!

Stubstore : virtualiseer het C-AR