Wie we zijn

Met ruim 30 jaar ervaring is Valori uitgegroeid tot dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van Quality Assurance & Testen. Inmiddels is Valori met meer dan 200 consultants het nummer 1 QA- en testbedrijf van Nederland. We ondersteunen klanten op strategisch vlak en borgen de kwaliteit van hun ICT-systeem.

Geschiedenis

De start in 1989

In 1989 is de voorloper van Valori opgericht. Als een van de eerste IT-bedrijven houdt Valori zich serieus bezig met het testen van software. Er worden diverse methodes en werkwijzen ontwikkeld om fouten en onvolkomenheden in software op te sporen en te verhelpen.


Een naam met betekenis

2007 is een belangrijk moment. In bijna 20 jaar tijd heeft Valori zich ontwikkeld tot een volwaardige test- en kwaliteitsdienstverlener. Alle vormen van testen en tools om te testen hebben een ding gemeen: ze zorgen voor betere, veiligere en meer betrouwbare producten en systemen. En dus voor meer waarde. Dat komt tot uiting in een nieuwe naam: Valori. Wat letterlijk 'van waarde zijn' betekent.

Werken vanuit passie voor kwaliteit

Vandaag is dat nog steeds waar Valori voor staat. Van waarde zijn voor onze opdrachtgevers. En dat doen we met meer dan 200 kwaliteits- en testprofessionals met passie voor hun vak. Dag in dag uit werken zij in alle fasen van de development lifecycle aan het verbeteren van kwaliteit.

Valori gelooft dat in een wereld die zo afhankelijk is van betrouwbare informatie en technologie, het inbouwen van integrale kwaliteit in informatiesystemen, inclusief het borgen ervan, cruciaal is om zorgeloos te innoveren. We noemen dat Building IT Quality.