Test automatisering

De Valori 'testautomatiseringsaanpak' heeft als doel zo snel mogelijk feedback geven aan de developers die werken aan jouw applicatie of mobile app. Onze Full-Stack testers voorzien jouw applicatie op alle lagen van ultra korte feedback loops door middel van testautomatisering.

201012 foto in kantoor 2

De beste testautomatiseringsoplossing voor jouw organisatie

De professionals van Valori volgen een standaard proces om te komen tot de beste testautomatiseringsoplossing voor jouw organisatie. Hierbij nemen zij de onderstaande stappen:

1. Roadmap

We kijken naar de huidige situatie, gewenste situatie en de stappen die genomen moeten worden.

2. Testtoolselectie

Op basis van de technische omgeving en jouw organisatie wordt bepaald welke tool het beste past jouw organisatie. Een of meerdere testtools zijn randvoorwaardelijk voor een kwalitatieve invoering van testautomatisering.

3. Proof of Concept (PoC)

Tijdens de PoC automatiseren we een of meerdere van jouw lastigste testgevallen, zodat we zeker weten dat onze oplossing aansluit bij jullie behoeften.

4. Implementatie via sprints

Gedurende de implementatie leveren we sprintgewijs een werkende set aan geautomatiseerde testgevallen op. Dit kan los van bestaande teams echter het heeft onze voorkeur om dit te doen als onderdeel van de teams.
Daarnaast wordt gedurende de implementatie ook gezorgd voor training en overdracht.

Valori gelooft in het concept: Voor doen - Samen doen - Zelf doen. Hiermee kunnen jouw mensen het zo snel mogelijk zelf overnemen.

5. Coaching

Als de implementatie is afgerond, zijn de professionals nog steeds in staat om personen en teams te coachen, zodat de oplossing zijn waarde behoudt.

Meer weten, neem dan contact op met Johan Stolk, Unit lead Test Automation Specialists (johanstolk@valori.nl)