Klantverhalen

Waarde creëren doen we voor en met onze klanten. Wil je weten hoe wij waarde kunnen toevoegen voor jouw organisatie? Bekijk onze klantverhalen of neem contact met ons op.

Valori 33
Brandnewday
Soedesh Ramdaras, Operationeel Directeur Brand New Day

Scrum implementatie

"Zowel de gerichte manier waarop Valori onze organisatie treffend in beeld wist te brengen alsook de praktische manier waarop men de zaken aanpakt, sprak me bijzonder aan."

Bekijk referentie
Raadvanstate
Casper van der Marel, informatie adviseur binnen de afdeling Bestuursrechtspraak

Testen van koppelingen in Biztalk

"Full-stack testers van Valori hebben de drive en motivatie om de technology stack achter applicaties inzichtelijk te krijgen en willen op elk van die laagjes feedbackloops introduceren".

Bekijk referentie
Oliver Nowers, consultant

TOSCA training voor BAE-medewerkers

De Valori training bleek een uitstekende manier om te ontdekken wat TOSCA allemaal kan en hoe het kan worden ingezet. TOSCA is daarna succesvol geïntegreerd als geautomatiseerde regressietestmethode.

Bekijk referentie
Vitens
Ronald Ester, Projectleider Vitens

Performance testen met behulp van Neoload

"We waren vooral benieuwd hoe robuust de inrichting van het platform is. Daarvoor heb ik de hulp van Valori ingeroepen, preferred supplier van Vitens en bekend om haar expertise op testgebied".

Bekijk referentie
Vivat
Cor Warffemius, Project manager Vivat

Performance testen op Pega

"We wilden een goed beeld krijgen van de performance van het systeem bij een grote groep gebruikers. Op advies van Pegasystems kwamen we terecht bij Valori"

Bekijk referentie
Mkb brandstof
Matthé van Daalen, Team lead ICT MKB Brandstof

Pega-experts en Full-stack testers

"Het bijzondere aan Valori is dat ze professionele testers leveren die niet alleen over de nodige Pega-expertise beschikken, maar die ook Full-stack kunnen testen"

Bekijk referentie