Klantverhalen

Waarde creëren doen we voor en met onze klanten. Wil je weten hoe wij waarde kunnen toevoegen voor jouw organisatie? Bekijk onze klantverhalen of neem contact met ons op.

Laptop 1440 620
Remco hoetmer rond
Remco Hoetmer, ontwikkelaar en IT-architect binnen Java en software architectuur

Software oplossingen voor een groene bank

"Voor mijn huidige opdracht gaan we het handmatige proces volledig automatiseren. Je hebt daarbij niet alleen te maken met systemen en cyber security-eisen; er moet een boel gebouwd worden".

Bekijk referentie
Soedesh Ramdaras, Operationeel Directeur Brand New Day

Scrum implementatie

“Zowel de gerichte manier waarop Valori onze organisatie treffend in beeld wist te brengen alsook de praktische manier waarop men de zaken aanpakt, sprak me bijzonder aan."

Bekijk referentie
Casper van der Marel, informatie adviseur binnen de afdeling Bestuursrechtspraak

Testen van koppelingen in Biztalk

"Full-stack testers van Valori hebben de drive en motivatie om de technology stack achter applicaties inzichtelijk te krijgen en willen op elk van die laagjes feedbackloops introduceren".

Bekijk referentie
Oliver Nowers, consultant

TOSCA training voor BAE-medewerkers

De Valori training bleek een uitstekende manier om te ontdekken wat TOSCA allemaal kan en hoe het kan worden ingezet. TOSCA is daarna succesvol geïntegreerd als geautomatiseerde regressietestmethode.

Bekijk referentie
Ronald Ester, Projectleider Vitens

Performance testen met behulp van Neoload

“We waren vooral benieuwd hoe robuust de inrichting van het platform is. Daarvoor heb ik de hulp van Valori ingeroepen, preferred supplier van Vitens en bekend om haar expertise op testgebied".

Bekijk referentie
Sjoerd Huisman, Productowner EO

Salesforce-testexpertise

Via Valeria (Salesforce- testspecialist) heb ik kennisgemaakt met Valori en de algemene sfeer die ik meekreeg was heel positief: open, eerlijk, je krijgt wat je ziet en hoort.

Bekijk referentie
Cor Warffemius, Project manager Vivat

Performance testen op Pega

Vivat: “We wilden een goed beeld krijgen van de performance van het systeem bij een grote groep gebruikers. Op advies van Pegasystems kwamen we terecht bij Valori"

Bekijk referentie