Zo werken wij

Het belang van juiste kennis en ervaring

Wij geloven dat mensen de drijvende kracht achter het succes van organisaties zijn.

Valori 6

Daarom staan kennis, houding en gedrag van professionals centraal binnen onze werkwijze en investeren wij continu in expertise. Valori levert voor iedere opdracht niet alleen een passende oplossing maar ook de best passende professionals. Met de juiste kennis en ervaring.

Managed Services

Zoek je een partij die jou volledig kan ontzorgen op het gebied van kwaliteit en testen van informatiesystemen?

Onze testprofessionals hebben uitgebreide organisatie en branchekennis. Ze kunnen daardoor snel aan de slag. Jij kunt je weer focussen op jouw kernactiviteiten omdat wij de verantwoordelijkheid voor het managen en uitvoeren van alle testactiviteiten overnemen. Onze bezetting stemmen we af op de gevraagde expertise en capaciteit

Inhuur

Heb je een uitdaging met jouw IT project en kun je wel wat extra hulp gebruiken op het gebied van QA en testen?

Wij zorgen dat je tijdelijk de beschikking krijgt over specifieke expertise of capaciteit.

Onafhankelijk

Al sinds onze oprichting in 1989 zijn wij onafhankelijk. Dat vinden wij als QA- en testpartner een belangrijke voorwaarde om jou van goed advies te kunnen (blijven) voorzien. Inmiddels zijn wij de grootste onafhankelijke QA- en testpartij van Nederland. Door onze onafhankelijke positie hebben wij relaties met de beste leveranciers van state-of the-art QA- en testtools. Die we, afhankelijk van jouw specifieke situatie, kunnen inzetten.

Neem voor al jouw kwaliteitsvragen contact met ons op!

we helpen je graag verder