Performance testen

Goede performance essentieel

Je website en applicatie moeten optimaal presteren om jouw klanten 24/7 van dienst te zijn. Een goede performance is essentieel voor jouw organisatie. Onze professionals testen applicaties en monitoren infrastructuren. Ze maken daarbij gebruik van tooling die het beste aansluit op jouw situatie.

Afbeelding kantoor 17

Valori heeft een standaard aanpak voor het bepalen, inzichtelijk maken en monitoren van de applicatieperformance.

Door zowel te testen en te monitoren, zorgen we ervoor dat jouw applicatie veilig naar productie kan. Ook in productie blijven we monitoren! De Valori professionals dragen zorg voor de performance van applicaties en geven inzicht hoe een applicatie zich gedraagt wanneer grote aantallen gebruikers de applicatie gebruiken. Zij weten precies hoe ze deze load- en stress testen uit moeten voeren.

Zo verhogen we de kwaliteit van jouw IT. Dat noemen we Building IT Quality!

Vitens
Ronald Ester, Projectleider Vitens

Performance testen met behulp van Neoload

"We waren vooral benieuwd hoe robuust de inrichting van het platform is. Daarvoor heb ik de hulp van Valori ingeroepen, preferred supplier van Vitens en bekend om haar expertise op testgebied".

Bekijk referentie
Vivat
Cor Warffemius, Project manager Vivat

Performance testen op Pega

"We wilden een goed beeld krijgen van de performance van het systeem bij een grote groep gebruikers. Op advies van Pegasystems kwamen we terecht bij Valori"

Bekijk referentie

Beter inzicht in de performance met de VIP scan!

Lees meer over de VIP scan

Meer weten, neem dan contact op met Johan Stolk, Unit lead Test Automation Specialists (johanstolk@valori.nl)