Performance Testing

In een wereld waar alles voor je klanten online te regelen moet zijn, is een goede applicatieperformance randvoorwaardelijk voor succes. Valori heeft een standaard aanpak voor het bepalen, inzichtelijk maken en monitoren van de applicatieperformance. Hierbij staat de klantbeleving van jouw klanten centraal.

Testing 1440x620px

Performance testen, cruciaal en van levensbelang voor jouw organisatie.

Tegenwoordig moet elke website en applicatie optimaal presteren om klanten van dienst te zijn. Performance is cruciaal en van levensbelang voor jouw organisatie. Onze professionals testen applicaties met de performance testtool Neoload. De monitoring van het netwerk doen we samen met AppDynamics van onze partner Cisco.

Door zowel te testen en te monitoren, zorgen we ervoor dat uw applicatie veilig naar productie kan en ook tijdens productie blijven we monitoren! De Valori professionals dragen zorg voor de performance van applicaties en geven inzicht hoe een applicatie zich gedraagt wanneer grote aantallen gebruikers de applicatie gebruiken. Zij weten precies hoe deze load- en stress testen uitgevoerd moeten worden en voeren deze testen dan ook zo goed mogelijk uit. In plaats van een grote load los te laten op de applicatie kijken de professionals kritisch naar de gehele infrastructuur, risico’s (technische en niet-technische) en op basis hiervan stellen zij de test op. Om mogelijke bottlenecks inzichtelijk te maken wordt de gehele infrastructuur en programmatuur eveneens gemonitord. Dit betekent dat als de applicatie trager wordt er ingezoomd kan worden waar dit precies door komt. Is het een slecht geschreven stukje programmatuur of een server die te weinig CPU heeft?

Ronald Ester, Projectleider Vitens

Performance testen met behulp van Neoload

“We waren vooral benieuwd hoe robuust de inrichting van het platform is. Daarvoor heb ik de hulp van Valori ingeroepen, preferred supplier van Vitens en bekend om haar expertise op testgebied".

Bekijk referentie
Cor Warffemius, Project manager Vivat

Performance testen op Pega

Vivat: “We wilden een goed beeld krijgen van de performance van het systeem bij een grote groep gebruikers. Op advies van Pegasystems kwamen we terecht bij Valori"

Bekijk referentie

Samenwerking met Neoload en AppDynamics

De testen worden o.a. uitgevoerd met de testtool van onze partner Neoload. Valori is gecertificeerd partner en daardoor zijn onze professionals altijd op de hoogte van de laatste features en krijgen we altijd direct support. Ook zijn onze experts goed getraind door Neotys zelf. De monitoring doen we met onze partner AppDynamics van Cisco. AppDynamics is een APM tool die al zes jaar als leader wordt gezien door Gartner.

AppDynamics maakt eenvoudig inzichtelijk waar problemen. Oorspronkelijk wordt AppDynamics voornamelijk ingezet door beheerorganisatie om systemen in productie te monitoren, maar Valori brengt deze tooling nu ook naar voren om al tijdens test en zelfs bouw de prestaties inzichtelijk te maken. Ook door het partnership met AppDynamics, zit Valori op de eerste rij als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en support. Valori helpt klanten van AppDynamics met de implementatie van de tool, maar helpt hen vervolgens ook om de tooling zo goed mogelijk te gebruiken.