Performance Testing

In een wereld waar alles voor je klanten online te regelen moet zijn, is een goede applicatieperformance randvoorwaardelijk voor succes. Valori heeft een standaard aanpak voor het bepalen, inzichtelijk maken en monitoren van de applicatieperformance. Hierbij staat de klantbeleving van jouw klanten centraal.

Laptop 1440 620

Performance testen, cruciaal en van levensbelang voor jouw organisatie.

Tegenwoordig moet elke website en applicatie optimaal presteren om klanten van dienst te zijn. Performance is cruciaal en van levensbelang voor jouw organisatie. Onze professionals testen applicaties en monitoren netwerken en maken daarbij gebruik van diverse tooling.

Door zowel te testen en te monitoren, zorgen we ervoor dat jouw applicatie veilig naar productie kan en ook tijdens productie blijven we monitoren! De Valori professionals dragen zorg voor de performance van applicaties en geven inzicht hoe een applicatie zich gedraagt wanneer grote aantallen gebruikers de applicatie gebruiken. Zij weten precies hoe deze load- en stress testen uitgevoerd moeten worden en voeren deze testen dan ook zo goed mogelijk uit. In plaats van een grote load los te laten op de applicatie kijken de professionals kritisch naar de gehele infrastructuur, risico’s (technische en niet-technische) en op basis hiervan stellen zij de test op. Om mogelijke bottlenecks inzichtelijk te maken wordt de gehele infrastructuur en programmatuur eveneens gemonitord. Dit betekent dat als de applicatie trager wordt er ingezoomd kan worden waar dit precies door komt. Is het een slecht geschreven stukje programmatuur of een server die te weinig CPU heeft?

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van performance testing & montoring? Klik hier voor de flyer.

Beter inzicht in de performance met de VIP scan!

Bekijk voor meer informatie over de VIP scan onze flyer
Ronald Ester, Projectleider Vitens

Performance testen met behulp van Neoload

“We waren vooral benieuwd hoe robuust de inrichting van het platform is. Daarvoor heb ik de hulp van Valori ingeroepen, preferred supplier van Vitens en bekend om haar expertise op testgebied".

Bekijk referentie
Cor Warffemius, Project manager Vivat

Performance testen op Pega

Vivat: “We wilden een goed beeld krijgen van de performance van het systeem bij een grote groep gebruikers. Op advies van Pegasystems kwamen we terecht bij Valori"

Bekijk referentie

Samenwerking met Neoload en AppDynamics

De perfomancetesten worden o.a. uitgevoerd met de testtool van onze partner Neoload. Valori is gecertificeerd partner en daardoor zijn onze professionals altijd op de hoogte van de laatste features en krijgen we altijd direct support. Ook zijn onze professionals goed getraind door Neotys zelf.

De monitoring doen we bij voorkeur met onze partner AppDynamics van Cisco. AppDynamics is een APM tool die al zes jaar als leader wordt gezien door Gartner.

De keuze in gebruik van bepaalde tooling is overigens mede afhankelijk van de omgeving bij onze opdrachtgevers en hun voorkeurswens. Onze professionals hebben kennis en ervaring met diverse soorten test tooling.