Pega Testen

Tech First, Test Second

QA & Testexperts met diepgaande kennis van Pega zijn beter in staat om jouw teststrategie en -uitvoering te optimaliseren. Wij noemen dat Tech First, Test Second. Door deze kennis kunnen we ultrakorte feedbackloops creëren. Zo kunnen we met het testproces de time-to-market versnellen.

201012 foto in kantoor 2

Onze Pega QA & Testexperts leveren gespecialiseerde Pega testoplossingen. Dat ze dezelfde taal spreken als jouw scrum teams is voor ons niet meer dan logisch. Alle consultants kennen de Valori standaard Pega aanpak en worden daarin opgeleid door onze eigen Valori Academy.

Zo verhogen we de kwaliteit van jouw IT. Building IT Quality noemen we dat.

Vivat
Cor Warffemius, Project manager Vivat

Performance testen op Pega

"We wilden een goed beeld krijgen van de performance van het systeem bij een grote groep gebruikers. Op advies van Pegasystems kwamen we terecht bij Valori"

Bekijk referentie

Valori officieel Pega Authorized Training Partner

Sinds begin 2020 zijn wij Authorized Training Partner van Pega. Samen met hen hebben wij een bootcamp ontwikkeld voor DevOps & Testing op Pega. Deze bootcamp is gebaseerd op onze best practices. De bootcamp maakt LSA’s en CSSA’s en andere leden van DevOps teams veel bewuster van hoe je kwaliteit inbouwt op Pega.

Lees het persbericht

Volg de 2-daagse DevOps & Testing Bootcamp training. Duik in DevOps binnen een Pega project en doe hands-on ervaring op met PegaUnit en Pega API.

Schrijf in!
Mkb brandstof
Matthé van Daalen, Team lead ICT MKB Brandstof

Pega-experts en Full-stack testers

"Het bijzondere aan Valori is dat ze professionele testers leveren die niet alleen over de nodige Pega-expertise beschikken, maar die ook Full-stack kunnen testen"

Bekijk referentie