Pega Testing

Testers met diepgaande kennis van technologiestacks weten bugs veel beter te vinden. Het is onze missie om alle op Pega gebaseerde innovaties succesvol te laten slagen.

Testing 1440x620px

Nieuw! Volg de 2-daagse DevOps & Testing Bootcamp training. Duik in DevOps binnen een Pega project en doe hands-on ervaring op met PegaUnit en Pega API.

Schrijf in!

Pega testaanpak en -training

Valori Pega testconsultants leveren gespecialiseerde Pega test oplossingen. Daarmee creëren zij ultrakorte en continue feedback loops voor jouw Pega systeem. Dit doen ze zowel in binnen- als buitenland. Dat ze dezelfde taal spreken als jouw scrum teams is voor ons niet meer dan logisch. Alle consultants kennen de Valori standaard Pega aanpak en worden daarin opgeleid door onze eigen Valori Academy. Naast het opleiden en coachen van eigen medewerkers, verzorgen zij ook de (zelfontwikkelde) Pega testtraining voor externen. Dus ook jouw eigen Pega testers kunnen bij ons terecht voor het volgen van deze training.

Meer weten over hoe onze testaanpak werkt? Bekijk onderstaande animatie en ontdek het in een minuut.

Cor Warffemius, Project manager Vivat

Performance testen op Pega

Vivat: “We wilden een goed beeld krijgen van de performance van het systeem bij een grote groep gebruikers. Op advies van Pegasystems kwamen we terecht bij Valori"

Bekijk referentie
Matthé van Daalen, Team lead ICT MKB Brandstof

Pega-experts en Full-stack testers

“Het bijzondere aan Valori is dat ze professionele testers leveren die niet alleen over de nodige Pega-expertise beschikken, maar die ook Full-stack kunnen testen"

Bekijk referentie