Pega Testen

Testers met diepgaande kennis van technologiestacks weten bugs veel beter te vinden. Het is onze missie om alle op Pega gebaseerde innovaties succesvol te laten slagen.

Blueprint aangepast min 2
Cor Warffemius, Project manager Vivat

Performance testen op Pega

Vivat: “We wilden een goed beeld krijgen van de performance van het systeem bij een grote groep gebruikers. Op advies van Pegasystems kwamen we terecht bij Valori"

Bekijk referentie

Valori is officieel Pega Authorized Training Partner

Utrecht, 13 februari 2020

We zijn trots om aan te kondigen dat Valori vanaf heden (13 februari 2020) Pega Authorized Training Partner is. Het contract is inmiddels ondertekend door Ken Nicolson, Vice President, Global Alliances Pegasystems en Jelle Schutte CTO Valori. Vanwege dit partnerschip kunnen we nog meer onafhankelijke kwaliteitsoplossingen bieden aan het Pega ecosysteem in America en Europa, het Midden Oosten en Afrika. Valori's Pega trainingsaanbod bestaat uit o.a. Pega CSA, Pega specifieke QA & testtrainingen zoals PegaUnit, API testen, leren hoe je een goede Pega testaanpak opzet en een Bootcamp Pega DevOps & Testing.

Kijk voor meer informatie op ons trainingsoverzicht.

Het Valori Pega-team is dit jaar vertegenwoordigd op een groot aantal CES evenementen en we zijn aanwezig bij PegaWorld iNspire in Boston. Ontmoet ons daar of maak een afspraak als je meer wilt weten over onze Pega trainingen.

v.l.n.r. Jelle Schutte, Peter Noordijk en Ken Nicolson

Nieuw! Volg de 2-daagse DevOps & Testing Bootcamp training. Duik in DevOps binnen een Pega project en doe hands-on ervaring op met PegaUnit en Pega API.

Schrijf in!

Pega testaanpak en -training

Valori Pega testconsultants leveren gespecialiseerde Pega test oplossingen. Daarmee creëren zij ultrakorte en continue feedback loops voor jouw Pega systeem. Dit doen ze zowel in binnen- als buitenland. Dat ze dezelfde taal spreken als jouw scrum teams is voor ons niet meer dan logisch. Alle consultants kennen de Valori standaard Pega aanpak en worden daarin opgeleid door onze eigen Valori Academy. Naast het opleiden en coachen van eigen medewerkers, verzorgen zij ook de (zelfontwikkelde) Pega testtraining voor externen. Dus ook jouw eigen Pega testers kunnen bij ons terecht voor het volgen van deze training.

Meer weten over hoe onze testaanpak werkt? Bekijk onderstaande animatie en ontdek het in een minuut.

Matthé van Daalen, Team lead ICT MKB Brandstof

Pega-experts en Full-stack testers

“Het bijzondere aan Valori is dat ze professionele testers leveren die niet alleen over de nodige Pega-expertise beschikken, maar die ook Full-stack kunnen testen"

Bekijk referentie