Pega Testen

Tech First, Test Second

QA & Testexperts met diepgaande kennis van Pega zijn beter in staat om jouw teststrategie en -uitvoering te optimaliseren. Wij noemen dat Tech First, Test Second. Door deze kennis kunnen we ultrakorte feedbackloops creëren. Zo kunnen we met het testproces de time-to-market versnellen.

201012 foto in kantoor 2

Onze Pega QA & Test experts leveren gespecialiseerde Pega testoplossingen. Het is voor ons niet meer dan logisch dat zij dezelfde taal spreken als uw scrumteams. Dit helpt bij het bespreken van nieuwe functies, het oplossen van issues en het geven van feedback. Alle consultants zijn bekend met de Valori standaard Pega benadering en zijn hierin getraind door onze eigen Valori Academy.

Wij gebruiken alle mogelijkheden van Pega, zoals PegaUNit, PegaAPI en DX-API, en leiden mensen op om deze mogelijkheden te gebruiken om ultrakorte feedbackloops te creëren, zodat snellere implementatie van nieuwe functionaliteiten en/of (hot)fixes mogelijk is.

Op deze manier vergroten wij de kwaliteit van uw IT. Wij noemen dat Building IT Quality.

Mkb brandstof
Matthé van Daalen, Team lead ICT MKB Brandstof

Pega-experts en Full-stack testers

"Het bijzondere aan Valori is dat ze professionele testers leveren die niet alleen over de nodige Pega-expertise beschikken, maar die ook Full-stack kunnen testen"

Bekijk referentie

Trainingen

Sinds begin 2020, zijn wij Authorized Training Partner van Pega. Daarnaast bieden wij ook onze eigen (en geaccordeerd door Pega) trainingsuite aan voor ontwikkelaars en testers met PegaUnit, PegaAPI en Testen in een Pega omgeving. Leer hoe u Out-Of-The-Box Pega-mogelijkheden kunt gebruiken om uw testproces te verbeteren en de tijd die nodig is voor (regressie)testen te verkorten.


JOSF

JOSF (www.josf.nl) is ontstaan met het idee om testautomatisering voor iedereen gemakkelijk te maken. Geen hoog technische en op maat gemaakte frameworks meer. Gewoon een lichtgewicht low-code tool voor het automatiseren van tests op browser- en API-niveau. Snelle opstarttijd, snelle en onderhoudbare testautomatisering met behulp van best practices en standaarden.
Perfect passend in een low-code organisatie.