Luuk Reuzel: "Je kunt hier echt je ambities waarmaken"

dinsdag 14 november 2017

Wat hieraan vooraf ging: Luuk is in augustus 2016 gestart met ons traineeship. Hij heeft bewust een switch in zijn carrière gemaakt. Over deze keuze is al eerder een Valori moment verschenen. In dit Valori Moment lees je hoe het nu gaat met Luuk.

Moment:

Telefoongesprek met collega-begeleider Daan van der Vlist.

Wanneer, waar:

22 augustus 2017, 11.30 uur, vanaf kantoor bij de opdrachtgever in Zwolle.

Bijzonder, omdat:

“Bij mijn huidige opdrachtgever – de grootste waterleverancier van Nederland – werk ik in een Scrumteam aan het opzetten van een nieuw platform voor iedereen die kaartinformatie wenst. Binnen dit team ben ik verantwoordelijk voor al het testen.

Bij mijn leidinggevende van Valori had ik aangegeven dat ik graag Scrummaster wilde worden. Het hele Agile-proces vind ik namelijk erg interessant; ik wil mensen in een team graag dichter bij elkaar brengen, om zo optimale prestaties te realiseren. Ik zie voor mezelf dan ook zeker een toekomst in een coachende rol weggelegd, de functie van Scrummaster zou een mooie eerste stap zijn.

Half augustus kreeg ik bij mijn opdrachtgever het aanbod om parttime Scrummaster te worden. Daarover belde ik met Daan van der Vlist, mijn begeleider binnen Valori. Ik vroeg hem eigenlijk min of meer om toestemming: of het akkoord was dat ik deze functie accepteerde en wat ik daar verder voor zou moeten regelen. Daan antwoordde meteen enthousiast, waarbij hij opmerkte: “Als je nog een keer zo’n kans krijgt, bel me dan niet om te vragen of het mag, maar zeg dat je de kans gegrepen hebt.”

Ik vond dat fantastisch en typisch Valori. Dit is een bedrijf waar je je eigen ambities kunt uitspreken en waarmaken, er wordt echt naar je geluisterd en waar nodig krijg je ondersteuning. Het gaat bij Valori echt om de medewerkers, dat merkte ik al meteen toen ik hier kwam werken en deelnam aan de Masterclass.

Onlangs ben ik binnen Valori gekoppeld aan een coach, die me gaat helpen om mijn persoonlijke doelen te verwezenlijken. Bij de opdrachtgever ben ik sinds medio september parttime Scrummaster. Die eerste stap is dus gezet!”

Meer weten over werken bij Valori?

Bel of mail met Diana van Ark, (06) 55878933 of dianavanark@valori.nl of download ons e-book Werken bij Valori via onderstaande knop:

E-book Werken bij Valori