Opdracht coaching - Werken bij Valori

donderdag 30 juni 2022

Natuurlijk kies je voor Valori. Je komt naar ons kantoor in Utrecht en voelt direct die geweldige sfeer. Je ontmoet je eerste directe collega’s en je weet je eerste klant-opdracht te verzilveren. Kortom, het voelt als een warm bad. En dan, voor je ’t weet, is het de volgende maandagochtend. Voor het eerst naar de klant en vol enthousiasme aan de slag. Hoe zorgt Valori nou dat dat warme bad ook warm blijft?

Opdracht coaching to the rescue!

Bij Valori krijg je tijdens jouw opdracht je eigen begeleiding. Opdracht coaching noemen we dat. Een meer ervaren collega (Managing Consultant) begeleidt een aantal nieuwe collega’s. Af en toe lekker sparren over je klus, hulp bij het afstemmen van je doelstellingen aan de klantzijde, maar bijvoorbeeld ook coaching voor langere tijd. Het belangrijkste is dat je er dus nooit alleen voor staat!

Zo werkt opdracht coaching in de praktijk

Amriet Kalpoe werkt sinds mei 2021 als Functioneel Beheerder bij Valori. ‘Opdracht coaching is een win-win situatie voor mij én voor de klant. Het is echt learning on the job. Sparren met mijn coach geeft me vaak aanvullende inzichten. Het helpt mij reflecteren op mijn opdracht en mijzelf, als consultant en ook als persoon. Het draagt eraan bij dat ik mijn kwaliteiten zo goed mogelijk kan inzetten bij de klant. En om de uitdagingen van de opdracht inzichtelijk te maken, deze gestructureerd aan te pakken en om ‘in control’ te blijven. Deze transparantie en aandacht voor mij als persoon is echt heel fijn.’

‘Opdracht coaching biedt ondersteuning op maat en stelt mij als consultant in staat om optimaal gebruik te maken van de theoretische kennis en praktijkervaring binnen Valori’ vertelt Joris van Brandenburg, Functioneel Beheerder bij Valori sinds oktober 2021. ‘Ik had een uitdaging bij het opzetten van een beheerplan. Door het sparren met mijn coach ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die me verder hielpen in mijn opdracht. De begeleiding in de vorm van methoden, middelen en persoonlijke coaching is heel waardevol. Het geeft een goed gevoel om hier een beroep op te kunnen doen als dat nodig is.’

Remco Wilders begon in oktober 2007 als Functioneel beheerder bij Valori en begeleidt Amriet en Joris. ‘Wat ik doe als Managing Consultant is nieuwe collega's helpen groeien. Dat doe ik door regelmatig (coach)gesprekken met Amriet en Joris te voeren. Ik begeleid ze in hun opdracht en ik help ze bij het bereiken van hun groei-, en ontwikkeldoelstellingen. Daarnaast ga ik 4x per jaar samen met hen en de opdrachtgever in gesprek. Als je dan ziet dat collega’s groeien in hun vak, in hun opdracht én op persoonlijk vlak geeft me dat écht voldoening.’

Heb jij ook zin in zo’n warm bad (dat lekker lang warm blijft)?

Neem contact op met Twan van den Bergh, Unit Lead Functioneel Beheer en Business Analyse.