“We zijn een hecht team met één passie: Mobile App Automation”

donderdag 17 september 2020


Robert Gorter sloot zich in de zomer van 2018 aan bij het team van Mobile App Automation (MAA).

“Ons Chapter MAA heeft de ambitie om ’s werelds beste App Automators te worden,” vertelt Robert. “Dat gaat zeker lukken, dankzij het bieden van deskundige oplossingen waar onze klant écht bij gebaat zijn. Deze oplossingen variëren van het bouwen van een test framework voor geautomatiseerd testen van de mobiele apps tot de inzet van manuele testers en het realiseren van testoplossingen met behulp van een mobiel testlab, door ons aangeduid als Motel.”

“Daarmee spelen we gericht in op een toenemende vraag uit de markt. Steeds meer bedrijven schakelen over op Mobile First en daarmee groeit de behoefte aan geautomatiseerd testen van die mobiele applicaties. Dat vereist specifieke vakkennis en maatwerkoplossingen. Ons Chapter MAA ondersteunt hierbij graag, daarmee zijn we in Nederland een voorloper.”https://www.valori.nl/admin/entries/blog/14392-robert-gorter-we-zijn-een-hecht-team-met-een-passie?site=default#

Het werk is inspirerend en vernieuwend, maar er zijn meer redenen waarom Robert enthousiast is over werken bij Valori en in het bijzonder in het Chapter MAA. Robert: “We zijn een hecht team, dat bestaat uit tien deskundige vakgenoten met een gedeelde passie voor Mobile App Automation. De kennis die we op onze opdrachten opbouwen, delen we ook als team. We komen regelmatig (online) bijeen, om elkaar te helpen bij het oplossen van vraagstukken of bij het bedenken van nieuwe oplossingen. Zo ondersteunen we elkaar om steeds beter in ons vak te worden."

"Bijzonder om te noemen vind ik ook het feit dat Valori haar beloften waarmaakt. Alle bedrijven roepen dat ze de opdracht voor je zoeken die ècht bij je past, ik heb inmiddels genoeg werkervaring om te kunnen stellen dat die uitspraak niet altijd klopt. Het viel me daarom des te meer op dat ik bij Valori best even mocht wachten voordat ik de voor mij juiste opdracht kreeg aangeboden. Bij de selectiecriteria wordt hier namelijk niet alleen gekeken naar je competenties, maar vooral ook of je als werknemer blij wordt van een opdracht. Ik vind dat bijzonder waardevol, ook voor de opdrachtgever. Alleen zó komt er een goede match tot stand. Bij mijn huidige opdrachtgever vielen de puzzelstukken op hun plek. De opdracht is technisch uitdagend, echt gericht op mobile Apps en goed aan te reizen.”

Tot slot: waarom koos Robert deze groepsfoto (najaar 2018) als zijn ‘Valori-Moment’? “Tijdens een bedrijfsuitje moest ons team voor een foto bij elkaar gaan staan. Ik keek om me heen en realiseerde me: ‘ik hoor bij deze groep rare gasten met dezelfde passie’. Dat was wel het moment waarop ik dacht: wat gaaf dat we samen een team vormen!”

E-book Werken bij Valori