Dana Finies: "Bij Valori kun je echt jezelf zijn"

Dana Finies werkt sinds november 2019 als testprofessional bij Valori. We stelden haar een tweetal vragen…

Waarom heb je voor Valori gekozen?

Voordat ik bij Valori werkte, was ik al aan het werk als tester bij een concurrerend IT bedrijf. Ik was al een tijdje bezig met mijn ontwikkeling van handmatig tester naar testautomatiseerder, maar ik merkte dat ik bij die werkgever en mijn opdracht niet veel verder kwam. Ik bleef erg onzeker over mijn kennis en kunde op het gebied van testautomatisering, en ik had ook geen klik met het bedrijf. Via mijn vriend, die al werkzaam was bij Valori, ben ik in contact gekomen met mijn huidige manager. Het voelde gelijk goed tijdens het eerste gesprek. Ik heb duidelijk aangegeven wat ik vooral wel én niet zocht in een opdracht. Ik voelde wederzijds vertrouwen waardoor ik die openheid ook durfde te geven. Het heeft mijn manager in ieder geval niet afgeschrikt want inmiddels werk ik alweer een aantal maanden met plezier bij Valori als test automation engineer, maak ik deel uit van een leuk team en heb het getroffen met mijn collega’s.

Waarin onderscheidt Valori zich?

De mensen die er werken maken echt het verschil. Doe maar normaal, no-nonsens, geen pakkencultuur en geen gebrul op feestjes. Bij Valori werken ‘normale en nuchtere’ mensen, die toegankelijk en zichzelf zijn en die bereid zijn je overal mee te helpen. Bij Valori kun je echt jezelf zijn. Dat dit kan bij een bedrijf vind ik echt heel prettig!

Wil je net als Dana werken bij het leukste onafhankelijke QA en testbedrijf? Bekijk dan jouw mogelijkheden op www.werkenbijvalori.nl of neem contact op met onze recruiter Frances Duivenvoorde

E-book werken bij Valori