Gavino Robles de Medina: “Valori is een heel open bedrijf waar je als medewerker echt gewaardeerd wordt”

Gavino Robles de Medina werkt sinds Februari, 2021 als testprofessional bij Valori. We stelden hem twee vragen…

Waarom heb jij gekozen voor het testvak?

“Zorgen voor de juiste kwaliteit spreekt mij enorm aan. Als tester ben ik degene die goedkeuring geeft aan de kwaliteit van software. Het gaat met name om de functionaliteit, maar ook om bijvoorbeeld design. Doet de software wat je ervan had verwacht, voldoet het aan de eisen en wens van de gebruiker en bevat het geen fouten?

Een tester krijgt dezelfde user story als een developer. Het mooie is dat we daar allebei door onze eigen bril naar kijken. Ik vind het zelf prettig als alles goed met elkaar is afgestemd en we op één lijn zitten. Daar hecht ik persoonlijk veel waarde aan. Het is leuk dat dit aspect nu bij mijn dagelijkse werk als tester hoort.”

Wat vind jij prettig aan werken bij Valori?

“Valori is een heel open bedrijf waar ik als medewerker echt gewaardeerd word. Dat zie ik in persoonlijke aandacht, maar bijvoorbeeld ook in attenties die ik regelmatig toegestuurd krijg.

Ook al maak je onderdeel uit van een team, als je iets niet wilt dan mag je dat aangeven. Mijn unit lead bijvoorbeeld, die vraagt hoe ik mij ergens bij voel en hoe ik erin sta in bepaalde situaties. Het is prettig om te weten dat je mag vinden en zeggen wat je voelt en denkt. Ook onderlinge communicatie verloopt gemakkelijk. Als je ergens mee zit is het fijn te weten dat er een heleboel collega’s zijn die naar je willen luisteren en je willen helpen.”

Wil je ook bij Valori werken? Bekijk dan voor meer informatie en onze vacatures op www.werkenbijvalori.nl.