Kernwaarden

De Valori kernwaarden vormen het fundament waarop onze tribes (en chapters) hun eigen specifieke cultuur bouwen. Bij alles wat ze doen.

Ondernemend
Pragmatisch
Empathisch
Nieuwsgierig

Held 1440 620

Ondernemend

In een wereld die voortdurend verandert, mag gezond ondernemerschap niet ontbreken. Je moet flexibel kunnen meebewegen met de trends en de wensen van de klant. Innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Om de juiste antwoorden op steeds complexere vragen te kunnen geven, werkt Valori met zelfstandige units, die zelf hun markt aanboren en hun eigen bedrijfsvoering kennen. Hoewel ze agile opereren, zijn ze duidelijk deel van een groter geheel. De veiligheid en kracht van het grote, de charme van het kleine, noemen we dat. Zo bieden we klanten continuïteit en onophoudelijke vernieuwing. Zo houden we onszelf scherp, en kan iedere medewerker zich ontwikkelen in een eigen specialisme.

Pragmatisch

Een Valoriaan werkt hard, denkt snel, en staat met beide benen op de grond. Hij is praktijkgericht. Met zijn expertise maakt hij voor iedere opdrachtgever het verschil. Hij kijkt naar het effect dat iemand wil bereiken en richt het traject zo in dat het doel wordt gerealiseerd. Zijn aanpak is nuttig en bruikbaar. Hij is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid en gaat die ook niet uit de weg. Hij staat voor wat hij zegt. Hij doet wat hij belooft. Binnen budget en binnen deadline.

Empathisch

Menselijk. Dat is het toverwoord in de ICT. De business gaat om mensen. Maar what’s new? In het moderne leven draait alles om mensen. De vraag is wat je ze te bieden hebt. Werk geeft betekenis aan het leven van mensen. Valori geeft medewerkers alle ruimte om hun carrière uit te stippelen en persoonlijke groei te realiseren. Hoe meer vrijheid mensen voelen, des te groter hun betrokkenheid. Empathisch vermogen maakt ook deel uit van onze test-filosofie. We testen niet alleen op specificaties. We praten graag met gebruikers. Kun je iets met dit ICT-systeem? Wat heb je nodig? Verdieping in mensen vinden wij van essentieel belang. Wie empathisch test kan ervoor zorgen dat een nieuw systeem snel wordt geaccepteerd.

Nieuwsgierig

Een Valoriaan staat open in het leven. Hij is oprecht geïnteresseerd in de klant en zijn uitdaging. Om ICT-systemen geaccepteerd en werkbaar te krijgen, moet een Valoriaan goed kunnen luisteren en kritische vragen durven te stellen. Maar zelfs dat is niet genoeg. De belangstelling reikt verder. Hij wil gewoon weten wat er binnen zijn vakgebied speelt. Omdat hij benieuwd is naar ontwikkelingen en openstaat voor verandering. Een Valoriaan beheerst diverse methoden om systemen te testen en te verbeteren en zet in wat de klant verder helpt. Hij is alles behalve dogmatisch. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Een Valoriaan kent in elk geval één dogma: hoe meer je van iets weet, hoe intenser je interesse wordt.