Kernwaarden

De Valori kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen.

Eigenaarschap

Verbindend

Toegewijd

Uniek

Vindingrijk

Valori 6

Eigenaarschap - we zorgen dat het goed komt

Als Valoriaan nemen én voelen we de verantwoordelijkheid voor alles wat we doen.
We staan voor de toegevoegde waarde die we realiseren voor onze klanten; we zorgen dat het goed komt. Daarmee geven we betekenis aan ons werk, voor de klant en voor onszelf. Hiermee leveren we een duurzame bijdrage aan Building IT Quality.

Verbindend - samen als één team

Samen, als één team, vormen we Valori. We maken voortdurend de connectie met onze klanten en met elkaar. We zoeken elkaar op om kennis te delen, te helpen en om plezier te maken.

Toegewijd - we gaan voor maximaal resultaat

Met passie en toewijding werken we om de doelen van onze klanten en onze persoonlijke doelen te bereiken. Daarvoor dagen we onszelf uit, verleggen we onze grenzen als individu en als team, én zorgen we goed voor onszelf door op tijd onze eigen grenzen te stellen. Met deze mentaliteit zorgen we voor de juiste balans om het maximale resultaat te behalen.

Uniek - elke Valoriaan is uniek

Elke Valoriaan is uniek. Dat koesteren we door persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. De combinatie van unieke individuen geeft diversiteit en oplossingen die voor vooruitgang zorgen.

Vindingrijk - we zijn creatief, slim en inventief

We zijn creatief, bedenken slimme oplossingen en komen met inventieve ideeën. Door de inzet van onze oplossingen en ideeën maken we ons werk steeds leuker en beter. We creëren hiermee toegevoegde waarde voor de klant en voor onszelf.