Martin Plomp: "Valori voelt voor mij écht als een warm bad"

Martin Plomp werkt sinds augustus 2017 als Testprofessional en sinds vorig jaar als Chapter Lead Zorg bij Valori. We stelden hem twee vragen...

Hoe was jouw eerste indruk van Valori?

"Valori vind ik een persoonlijke en een platte organisatie. Je hebt snel contact met collega’s; ze willen je allemaal helpen en hun kennis met je delen. Ook bij onze CEO loop je makkelijk naar binnen om een babbeltje te maken. Valori voelt voor mij écht als een warm bad. Ik twijfelde al een tijdje of werken in IT iets voor mij zou zijn. Toen iemand uit mijn netwerk (inmiddels collega) vroeg of Testconsultant iets voor mij was, ben ik gaan praten over mijn mogelijkheden binnen Valori. Als zij-instromer kon ik meedoen aan het traineeship en mij op die manier verdiepen in het testvak."

Waar ben jij trots op?

"Na het traineeship wilde ik mij verder specialiseren in een bepaald vakgebied. Bij Valori krijg je alle vrijheid om je eigen carrièrepad uit te stippelen. Met behulp van een ambitiekaart heb ik doelen gesteld om mijn ambitie concreet te maken. Daar word je goed in begeleid. ‘In ruil’ daarvoor wordt van je verwacht dat je actief betrokken bent bij diverse activiteiten binnen je tribe en ook dat je zelf nieuwe dingen initieert. Toen ik de kans kreeg mee te bouwen aan het fundament van ons Zorg Chapter hoefde ik daar niet lang over na te denken. De zorgsector spreekt mij enorm aan. Je draagt actief bij aan de maatschappij en dat vind ik mooi. Inmiddels ben ik Chapter Lead Zorg en begeleid ik de consultants in dit chapter. Met trots kan ik zeggen, dat ik blij ben dat ik aan de opbouw van dit chapter mijn steentje mag bijdragen.

Wil je net als Martin werken bij de nummer 1 in QA en Testen? Bekijk dan jouw mogelijkheden op www.werkenbijvalori.nl of neem contact op met onze recruiter Frances Duivenvoorde.

E-book Werken bij Valori
E-book Werken bij Valori