Valori sluit partnership met Sauce Labs

Persbericht

Utrecht, 18 november 2019

Om onze dienstverlening én productontwikkeling op het gebied van Test Automation, Continuous Integration (CI) and Continuous Delivery (CD) actueel en vernieuwend te houden waren we op zoek naar een partner met dezelfde mindset en ambities. Deze partner hebben we gevonden in Sauce Labs.

In een digitale wereld waarin time-to-market en kwaliteit hoge prioriteit heeft, ondersteunen en adviseren de Valori Automation specialisten bij het opzetten en onderhouden van frameworks, diensten en solutions op het gebied van Continuous Testing. Detest automation aanpak’ van Valori heeft als doel zo snel mogelijk feedback te geven aan developers die werken aan jouw applicatie of app. Onze specialisten voorzien jouw applicatie op alle lagen van ultra korte feedback loops door middel van testautomatisering en/of het inrichten van CI/CD pipelines. “Met SauceLabs en haar continuous testing cloud oplossing hebben we die perfect partner gevonden!,” aldus Marco van Harn, Tribe Lead Continuous Testing, Valori.

Hans Linssen, Sales Executive Benelux & Nordics bij Sauce Labs vult aan: " Sauce Labs is al meer dan 10 jaar de marktleider op het gebied van applicatie testing platforms in de cloud. Wij realiseren ons als geen ander dat er bij het opzetten van een effectieve testomgeving meer komt kijken dan het beschikken over de juiste infrastructuur. Het partnership met Valori betekent voor onze klanten dat alle ervaring en kunde om onze oplossingen ten volle te benutten en de kwaliteit van hun applicaties tot een hoger niveau te tillen voortaan binnen handbereik is."

Hans Linssen, Sauce Labs (l) en Maro van Harn, Valori (r)