Dit was Valori’s housewarming met testers, relaties, alumni en familie

woensdag 27 december 2017

De donkere dagen rond Kerst en de jaarwisseling: een mooie periode om samen te zijn met familie, vrienden maar ook zeker met collega’s en relaties. We hebben met Valori een succesvol jaar achter de rug met als klap op de vuurpijl onze verhuizing naar Courtyard Building in Utrecht. Dat is een feestje waard, dus organiseerden we een housewarming. Een gezellig feest voor alle Valorianen en hun relaties.

Een gezellige chaos

Op 14 december pakten we groots uit met een housewarming. De centrale hal van het pand waarin we nu gehuisvest zijn, werd omgetoverd tot een ware feestlocatie met groot scherm, podium en catering. Er heerste de hele dag een gezellige chaos en bedrijvigheid. Iedereen was zich aan het voorbereiden om een feest van de avond te maken. Rond vijven arriveerden de eerste gasten, die werden ontvangen met een heerlijke (alcoholvrije) cocktail. Ons kantoor stroomde langzaam vol. Super gaaf om zoveel collega’s, relaties, oud-collega’s en familie bij elkaar te zien.

De kinderen werden niet vergeten

Mijn kinderen en partner waren ook aanwezig. Na een rondleiding door ons nieuwe kantoor werden ze door de gastvrouw gevraagd of ze “het leuk vonden om op de Xbox te spelen”. Nou dat werd natuurlijk met een volmondig ja bevestigd. Vervolgens werd ze gevraagd wat voor spellen ze dan leuk vonden. Een van mijn jongens stootte me aan en riep enthousiast: “gaaf werk heb jij mam!” en weg waren ze. Ook voor kinderen was onze housewarming dus goed geregeld, maar ik geloof dat ik thuis nog wel iets uit te leggen heb over mijn werk.

Succesvoller zijn dan je collega

Onze gastspreker Joep Stassen vermaakte de gasten met zijn verhaal over hoe je succesvoller kunt worden dan je collega. In de vorm van een quiz liet hij op hilarische wijze zien welke clichés er bestaan over succesvol zijn. Erg vermakelijk en het leverde zelfs hele handige tips op. Wist jij bijvoorbeeld dat je altijd in het midden van de foto moet gaan staan als je succesvol wil lijken? Negen van de tien keer wijst het publiek je dan als de meest succesvolle persoon aan. Die ga ik onthouden!

Tijd om bij te praten

Daarna was er genoeg tijd om onder het genot van heerlijke gerechten, een drankje en muziek bij te praten. Nou dat heb ik gedaan! Er waren zoveel bekenden en oud-collega’s, heerlijk om die weer eens te zien en te spreken. Wat mij bijzonder trots maakt, is het plezier en de warmte waarover iedereen spreekt als ze het hebben over werken bij Valori. Dat is erg goed om te horen.

Ik kijk met plezier terug op dit mooie feest en heb zin in het komende jaar waarin we nog vaak een feestje gaan vieren.

Vier jij in 2018 met ons mee?

Ook zin in een feestje? Met plezier werken is al een feest, maar bij Valori doen we er soms nog een schepje bovenop. In het ebook Werken bij Valori lees je hoe Valorianen over het werken bij Valori denken en welke activiteiten en feestjes we allemaal nog meer voor onze collega’s organiseren.