DATPROF

Valori voegt waarde toe aan de software ontwikkelprocessen door het vastgrijpen van mogelijkheden om teams en organisaties te helpen bij het verkorten van terugkoppeling over de kwaliteit van de software.
Samen met onze technologie partner DATPROF werken we aan de optimalisatie van de test data (TDM). Het verleden heeft ons geleerd dat we correcte, complete en schone testdata nodig hebben.

Met DATPROF hebben we nu tooling die ons in staat stellen om dit te realiseren. Hierdoor is Valori in staat om snel en efficiënt een kwalitatieve en efficiënte set aan data te faciliteren waarmee een hoogwaardig testproces kan worden opgezet en onderhouden. Uitdagingen voor data in project of agile gebaseerde teams maken daarin geen verschil. Tevens zijn de oplossing aan te sluiten bij applicaties die als zelfstandige applicatie opereren, maar ook inpasbaar in complete ketens waarbij data consistentie door het IT-landschap heen belangrijk zijn. Vanuit het gedachtegoed om snel feedback te kunnen leveren zijn we ook in staat om oplossingen te faciliteren die direct inpasbaar zijn in Continuous Integratie / Continuous Delivery (CI/CD)

Meer informatie over Testdatamanagement

DATPROF Connector

Het gebruik van Test automatisering is essentieel om de organisatie toekomst vast te maken. Een volgende uitdaging om je organisatie toekomst vast te houden is testdata. Met onze testdata converter ben je nu in staat om kleine datasets van geanonimiseerde productiedata te gebruiken in Tosca!