MVO

Valori heeft maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam ondernemen al jaren hoog op de agenda staan. Op verschillende manieren dragen wij ons steentje bij.

Net4 Kids

We begrijpen de verantwoordelijkheid die we met elkaar moeten nemen. Net4kids is dé kinderbelangenorganisatie van Nederland. Zij helpen ons vanuit het geloof dat kinderen over de hele wereld de next generation zijn die onze gezamenlijke toekomst vorm geven. Samen bieden we deze kinderen kansen om zich te ontplooien.

Valori ondersteunt het project Building strong communities in Zuid-Afrika. Jeugdwerkeloosheid in de townships ligt op maar liefst 60%. Dit project biedt ICT beroepsopleidingen die aansluiten bij de vraag van de lokale arbeidsmarkt. Een project dat goed bij ons past dus. Ook krijgen jongeren hulp bij het solliciteren om daarmee de kans op een baan te vergroten.


Dat Valori Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vindt, zie je ook terug in ons groene inkoopbeleid, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de aandacht voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.