Salesforce Testen

De juiste test op het juiste moment

Salesforce goed testen kan alleen als je Salesforce door en door kent en begrijpt. Testexperts van Valori combineren hun enorme technische kennis van Saleforce met hun kennis en expertise van testen. Een unieke combinatie. Tech first, test second heet dat bij ons. We weten precies wanneer welke test ingezet moet worden. Daarmee houden we development lifecycle zo kort mogelijk.

201014 foto in kantoor 14

Slimmer testen

Maar al te vaak zien we dat testen van Salesforce handmatig gebeurt of met een geautomatiseerde GUI-test. Ook worden herbruikbare elementen vaak meerdere keren op verschillende plekken getest. Dat is jammer, want dat is dubbel werk. Met de aanpak van Valori zetten we de juiste test op het juiste moment in. Door heel vroeg in het proces kwalitatief en effectief te testen kunnen we de hoeveelheid tijd die uiteindelijk nodig is voor de gebruikersacceptatietest enorm verlagen. En soms zelfs helemaal overbodig maken. Daarmee zorgen we dat de belasting van de business sterk wordt verminderd.

Zo dragen we bij aan de kwaliteit van jouw IT. Building IT Quality noemen we dat.

Een andere aanpak

Om een low-code platform als Salesforce goed te testen hebben we een extra laag aan de testpiramide toegevoegd. Door effectief gebruik te maken van deze laag kunnen we nog vóór een deployment inzicht geven in risicogebieden en op basis daarvan de teststrategie voor deze release/deployment eventueel aanpassen. Hiervoor hebben we ook onze eigen Salesforce MetaQ ontwikkeld. Deze tool pakt deze ‘nieuwe’ laag aan en geeft daarmee geautomatiseerd een inzicht in de risico’s en de bijbehorende kwaliteit daarvan.

Webinar datamasking in Salesforce

Benieuwd hoe we Salesforce sandboxes inspoelen met een geanonimiseerde dataset? Die bovendien gesubset en consistent is met de gerelateerde gegevens in de rest van het test landschap? In ons webinar vertellen we je er alles over!

Salesforce connector

We zoeken continue naar mogelijkheden om expertises en specialismes te versterken. In dit geval heeft dit geleid tot een samenwerking tussen onze Salesforce en testdata management expertises. Hierdoor kunnen we data, geanonimiseerd en wel, inspoelen op een nieuwe Salesforce sandbox omgeving.

De oplossing voor cloud solutions

Spoelt uw organisatie data in met behulp van een cloud solution, zoals AWS of Azure? Geen probleem! Onze oplossing werkt feilloos samen met dergelijke cloud oplossingen voor omgevingsbeheer.

Extreem vroege feedback met onze MetaQ

lees meer over onze MetaQ