Sauce Labs

Valori sluit partnership met Sauce Labs

Lees het persbericht

Test automation aanpak

In een digitale wereld waarin time-to-market en kwaliteit hoge prioriteit heeft, ondersteunen en adviseren de Valori Automation specialisten bij het opzetten en onderhouden van frameworks, diensten en solutions op het gebied van Continuous Testing. De ‘test automation aanpak’ van Valori heeft als doel zo snel mogelijk feedback te geven aan developers die werken aan jouw applicatie of app. Onze specialisten voorzien jouw applicatie op alle lagen van ultra korte feedback loops door middel van testautomatisering en/of het inrichten van CI/CD pipelines. “Met SauceLabs en haar continuous testing cloud oplossing hebben we die perfect partner gevonden.

Sauce Labs

Sauce Lab helpt bedrijven om vlekkeloze digitale ervaringen aan hun klanten te leveren door ontwikkeling en QA-teams directe toegang te bieden tot 's werelds grootste, direct schaalbare cloudgebaseerde continu testplatform - bieden de dekking, schaalbaarheid en analyse die ze nodig hebben om nieuwe functies te leveren met de vereiste snelheid om te concurreren in de nieuwe economie.

Cross Browser Web Testing

Met Sauce Labs betrouwbare, CI-ready Continuous Testing Cloud kun je handmatige en geautomatiseerde functionele tests uitvoeren, geschreven met Selenium en Appium in meer dan 800 browser / OS-combinaties. Elimineer het gedoe van het onderhouden van jouw eigen test grid en voer tests parallel uit op hun cloud, waardoor de dekking en de kwaliteit toenemen. Analyseer jouw resultaten met video's, screenshots, logbestanden en test analyses om snel testpatronen te identificeren en defecten op te lossen, zodat jij jouw apps sneller kunt releasen.

Testen van mobiele apps

Test mobiele native, hybride en web-apps op echte apparaten (Real Devices), evenals honderden iOS-simulators en emulators. Test handmatig om problemen met checks te ontdekken of automatiseer jouw tests met behulp van de populairste mobiele testframeworks: Appium, Espresso en XCUITest. Test op de openbare Real Device-cloud op duizenden apparaten, of voer handmatige of geautomatiseerde tests parallel uit op een privé-cloud, met Devices exclusief voor jou, om jouw testen te versnellen en ervoor te zorgen dat jouw apps een vlekkeloze gebruikerservaring bieden.