Tosca

Valori: één van Tricentis meest gewaardeerde implementatie partners in Nederland en daarbuiten

Tricentis Tosca is een testautomatiseringstool dat steeds populairder wordt over de hele wereld. Zo staan ze al lange tijd in Gartners Magic Quadrant als leader. Daarnaast omarmt Tricentis ook de open source community. Integratie met andere open source tools zijn dus realistisch. Daardoor is Tosca de perfecte tool om aan te sluiten op de gehele Continuous Integration keten waardoor Continuous Deployment steeds haalbaarder wordt. Om dit te bewerkstelligen weten de professionals van Valori precies hoe dit technisch te realiseren en zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers uiteindelijk ook zelf aan de slag kunnen.

Visiteflyer Accelerate 2019

Wil je meer weten over continuous testing met Tricentis Tosca? Neem hier contact met ons op.

https://innovation.valori.nl/neem-contact-op
Oliver Nowers, consultant

TOSCA training voor BAE-medewerkers

De Valori training bleek een uitstekende manier om te ontdekken wat TOSCA allemaal kan en hoe het kan worden ingezet. TOSCA is daarna succesvol geïntegreerd als geautomatiseerde regressietestmethode.

Bekijk referentie

Gecertificeerd implementatie- en trainingspartner

Doordat Valori gecertificeerd implementatiepartner is van Tricentis, zijn we altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en helpen we Tricentis regelmatig met het ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten. Tevens verzorgen we als, officieel trainingspartner, ook gecertificeerde trainingen op het gebied van Tosca.

Klik hier voor meer informatie over onze trainingen