StubStore

Virtualiseer het C-AR

De oplossing voor het elimineren van afhankelijkheden. Wil jij de mogelijkheid om 24/7 jouw ketens te kunnen testen zonder afhankelijk te zijn van externe partijen? Dan is de Valori StubStore dé oplossing voor jou.

Veld van zonnepanelen

Test jouw digitale connecties met EDSN soepel en snel

EDSN faciliteert de gehele utilitiesmarkt en beheert daarvoor het C-AR. Dit communicatieplatform, waar alle stroom- en gasaansluitingen in geregistreerd staan, heeft een belangrijke functie binnen het IT-landschap van alle utilities-marktpartijen. Het is voor de gehele markt belangrijk om de koppelingen met dit systeem regelmatig te testen! Om dit continu en goed te kunnen doen is het van belang dat de EDSN-omgeving altijd beschikbaar is.

Met StubStore kan jij jouw C-AR ketens 24/7 testen zonder afhankelijkheid van een externe partij!

24/7 toegang

Binnen StubStore heb jij de mogelijkheid om de applicaties van jouw bedrijf zorgvuldig te testen op alle C-AR koppelingen, zonder de daadwerkelijke koppeling te maken! StubStore virtualiseert de omgeving waarmee jij al jouw testsoorten (ketentesten), op elke plek en op ieder moment kan uitvoeren op kwaliteit.

Altijd up to date en Agile-proof

Met StubStore zijn testers niet meer afhankelijk van testdata, handmatig berichten simuleren en timeframes. Binnen de ‘Stub’ wordt gebruikgemaakt van versiebeheer. Hiermee worden aangekondigde veranderingen binnen het C-AR, en andere omgevingen, direct bijgewerkt. Zo behoren afhankelijkheden van testperiodes tot het verleden en wordt Agile werken volledig ondersteund!

Nieuwsgierig geworden naar wat de StubStore voor jou kan betekenen?

Vraag vrijblijvend jouw demo aan!