Software tester, ik kom graag met jou kennismaken!

dinsdag 5 november 2019

Namens Valori ben ik altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Ik kan me voorstellen dat als jij op zoek bent naar een nieuwe werkgever, je graag wilt weten hoe het er nou echt aan toe gaat op de werkvloer en hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet. Aan mij de taak om dit zo inzichtelijk mogelijk voor jou te maken. In dit blog vertel ik je iets meer hoe wij jou een zo goed mogelijke eerste kennismaking met Valori proberen te geven.

Een kijkje achter de schermen bij Valori

Hoe kun je als bedrijf laten zien hoe het er achter de voordeur aan toe gaat? Dat is de uitdaging waar wij als organisatie voor staan. Vanuit ‘het werken bij Valori’ belichten we vanuit verschillende kanten wat wij doen, hoe we werken, wie wij zijn en hoe we onderling met elkaar omgaan. Veel informatie valt online te bekijken, door middel van bijvoorbeeld blogs, een video of een e-book. Toch moet je kracht van de persoonlijke contact wat mij betreft ook niet onderschatten. De sfeer proeven en meemaken, maar ook het contact met medewerkers maakt dat jij een goede beslissing kunt nemen en ervaart hoe het er bij een organisatie aan toe gaat. Om jou meer inzicht te geven, spreken we op vakbeurzen, organiseren we evenementen of workshops, maar bieden we bijvoorbeeld ook podcasts en Webinars aan.

Ben jij Valori al eens tegen gekomen op een vakbeurs?

Om meer inzicht te geven in wat we doen, presenteren we vaak op vakbeurzen onze visie binnen vakgebieden zoals Business Analyse, IT Architectuur, Code Review, Testen en Functioneel Beheer. Zo was Valori afgelopen week aanwezig bij de Nextstep van Outsystems en presenteerden Mark Schut en Michel Kraaij hun visie op continuous testing for Pega and other Low Code and No Code apps tijdens het Accelerate 2019 in Wenen. Valori zal er ook bij zijn op de Nederlandse Testdag op 20 november. En dit is nog maar een fractie van de vakbeurzen waar Valori graag bij is!

Meer verdieping via blogs, podcasts en webinars

Uiteraard proberen we ook online veel informatie beschikbaar te maken, voor iedereen die graag meer wil weten over het software testvak. Zo publiceren we regelmatig blogs en podcasts maar organiseren we webinars. Zoals bijvoorbeeld deze webinar over Salesforce, en hoe dit optimaal kan worden benut binnen een organisatie. Het voordeel voor jou is dat je dit kan bekijken of luisteren wanneer het jou uitkomt. Luister jij ook wel eens een podcast in de trein? Of een interessante blog tussen twee klusjes door? Precies! En dat is nou juist het fijne aan online informatie. Jij kan je er in verdiepen wanneer het jou uitkomt en eventueel later nog aanvullende vragen stellen.

Kom kennismaken met Valori bij een inhousedag

Regelmatig organiseert Valori evenementen om geinteresseerden kennis te laten maken met Valori en onze manier van werken. Zo organiseren we bijvoorbeeld inhousedagen, workshops maar ook andere leuke evenementen. Bij onze inhousedagen en workshops bespreken we vakinhoudelijke zaken, maar vinden we het sociale aspect ook heel belangrijk. Als je eenmaal bij Valori aan de slag gaat, zal je snel merken dat we graag een gezellige avond voor collega’s organiseren. Zo hebben we al eens een pubquiz georganiseerd, maar ook een Oerhollandse spelletjes avond. Persoonlijk vind ik de combinatie van kennisdelen en gezelligheid het mooist, het leerzame en sociale combineren. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze inhousedagen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende inhousedag op maandag 2 december aanstaande. Liever eerst nog wat meer lezen over werken bij Valori? Download dan onderstaand e-book om meer te weten te komen.

E-book werken bij Valori